Què t'oferim

go to the next section

Assessorament

Posem a disposició de les organitzacions empresarials informació clau i assessorament expert, per prestar suport tècnic i jurídic. D’aquesta manera es pretén oferir el millors servei, defensar i promoure l’estabilitat i la seguretat jurídica, a més d’ajudar en la presa de decisions estratègiques favorables a la transició energètica.

Networking

Som el punt d’unió i enriquiment entre tots els actors que tenen iniciatives d’implementació d’energia renovable eòlica. Aquestes relacions donen pas a la generació de nova activitat, oportunitat i negoci, a més de la detecció de necessitats comunes. El vincle entre empreses, també permet coordinar i representar els interessos empresarials, professionals i econòmics comuns, impulsant el creixement del sector a través d’accions conjuntes.

Difusió

Ens impliquem en la promoció de l’energia eòlica. Assumim la tasca de sensibilitzar i informar a la societat dels beneficis de la generació renovable d’origen eòlic. A través de la divulgació sobre la realitat de l’energia eòlica, també participem, liderem i impulsem polítiques en benefici als projectes del sector.

Mentoria

Ajudem a impulsar els projectes eòlics de les empreses associades a través del suport de les organitzacions que formen part d’EolicCat. Amb l’ajuda de professionals que tenen projectes d’èxit dins del sector, ajudem a projectar i impulsar aquells projectes eòlics que encara estan començant.