premis periodístics premios periodísticos

Agustí Sala i Francesc Mauri, guardonats amb els Premis Periodístics d’EolicCat

Des d’EolicCat, l’Associació Eòlica de Catalunya, s’ha fet entrega dels VII Premis Periodístics de l’associació en motiu de la Festa del Vent. Els premiats han estat Agustí Sala, redactor de la secció d’economia d’El Periódico de Catalunya, i Francesc Mauri, meteoròleg de TV3 i Catalunya Ràdio, presentador del programa MeteoMauri.

Amb aquest guardó, a Agustí Sala en categoria de premsa escrita i a Francesc Mauri en categoria de mitjans audiovisuals, se’ls ha volgut reconèixer la seva tasca de divulgació de les energies renovables, de l’energia eòlica en particular, i també de la defensa del medi ambient.

L’acte ha comptat amb una tertúlia sobre el futur de l’energia eòlica en la que han intervingut el president d’EolicCat, Víctor Cusí, la directora general d’Energia de la Generalitat, Assumpta Farran, i el professor de Recursos Energètics i Geologia del Petroli de la Facultat de Geologia de la Universitat de Barcelona, Mariano Marzo.

Amb els Premis Periodístics d’EolicCat, es pretén distingir a periodistes i experts que fan un tractament divulgatiu, contrastat i rigorós de l’energia eòlica, com també de les energies renovables.

premis periodístics 2016

premis periodístics 2016

premis periodístics 2016