articles Nadal | artículos Navidad

Els 5 articles recomanats per llegir aquest Nadal!

Acaba l’any 2018 i és per això que des d’ EolicCat us recomanem els 5 articles més interessants, diferents, o inclús de temàtiques diverses que hem tractat al llarg d’aquests dotze mesos per llegir durant aquestes setmanes de Nadal. Esperem que els gaudiu!

1. Com es viu al costat d’un parc eòlic?

En aquest article vam parlar de com és la vida al costat d’un parc eòlic i alhora vam trencar alguns tòpics  gràcies a les dades de l’estudi elaborat pel Laboratori Nacional Lawrence Berkeley del Departament d’Energia dels Estats Units d’Amèrica.

2. Les renovables segons Bloomberg: rànquings d’inversions i fabricants

Des de fa temps que seguim i expliquem els estudis de Bloomberg. Al llarg d’aquest any, n’hem descrit alguns, i un d’ells és l’estudi on s’analitzen diferents aspectes del sector de l’energia renovable al món durant el 2017. Feu clic a l’enllaç per descobrir-ne els detalls!

3. Eòlica sota terra: com convertir els corrents d’aire subterranis en energia neta i renovable

Sabies que el subsòl de les grans ciutats està ple de recursos energètics? A més a més, també nets i renovables! En aquest cas vam escriure sobre diverses ciutats com Londres o París, que ja aprofiten l’energia procedent de les geoestructures energètiques a les infraestructures subterrànies urbanes. Et convidem a llegir l’article per descobrir-ne els detalls!

4. Descobrim 10 projectes curiosos basats en energies renovables

En aquest article us presentàvem deu dels projectes més curiosos de producció d’energia renovable construïts arreu del món. Alguns de grans hectàrees, enmig de paratges espectaculars, i també de més petits. Els pots recordar a través de l’enllaç!

5. 1terawat: la primera gran fita de la història de les energies renovables

Per últim, destaquem la fita d’arribar als 1.000 GW de potència instal·lada! Sabies que és superior a tot el sistema elèctric dels Estats Units? De fet, al llarg d’aquests últims 10 anys s’ha instal·lat el 90% de la capacitat eòlica i solar!

Gràcies per acompanyar-nos durant tot el 2018. Us desitgem una bona entrada a l’any i que continueu amb nosaltres al 2019! Bon Nadal!